Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

GRATIS PROEFLES / kenninsmaking

De gratis proefles is maximaal één keer per persoon mogelijk. De gratis proefles is niet bruikbaar als verjaardagskado, daarvoor hebben wij speciale kadolessen.

INSCHRIJVEN BIJ JAZZEBEL music

Dit is simpel. Schrijf je in aan via het formulier op deze site. Wij rekenen GEEN inschrijf- en administratiekosten.

LESPERIODES EN AFMELDEN VOOR EEN LES

Bij JAZZEBEL music kun je zelf bepalen voor welke periode je les wilt nemen. Je kunt kiezen tussen en 5, 10- 20 lessen kaart. 

Het kan natuurlijk soms gebeuren dat je pas een paar dagen voor je les weet dat je niet kan komen, denk bijvoorbeeld aan een nieuwe baan. In zo’n geval kun je je minimaal 48 uur van tevoren afmelden bij je Karina (per sms of app). 

Je houd dan de les te goed en wij plannen de les achteraan de laatste les van jouw kaart in. 


Bij afmeldingen binnen 48 uur voor aanvang van een les of repetitie of het zonder bericht niet verschijnen, vervalt de les en wordt deze gewoon gerekend. In deze gevallen heb je geen recht op of een inhaalles en krijg je voor de repetitie een tikkie gestuurd. 


Uiteraard geldt dit niet voor overmachtsituaties, langdurige ziekte of ongeval. Wij zullen dan zo snel mogelijk reageren en een oplossing zoeken.

OPZEGGEN

Opzeggen kan wanneer je lessenkaart afgelopen is. Mail naar: [email protected] Bij stopzetten van de lessen door de leerling, terwijl de leskaart nog niet is afgelopen, vindt geen restitutie van lesgeld t.b.v. nog openstaande lessen plaats, ook kan de leskaart niet door iemand anders overgenomen worden.

MINDERJARIGE LEERLINGEN

Leerlingen onder de 21 jaar zijn wettelijk verplicht een kopie van een geldig legitimatiebewijs te overhandigen. Deze kopie moet bij de eerste les meegenomen worden en kun je aan je leraar geven.

WIJZIGEN VAN LESTIJD, LESDAG OF LESFREQUENTIE

Dit is altijd mogelijk. Maak je verzoek kenbaar via [email protected] of overleg met je docent.

AFWEZIGHEID VAN DE DOCENT

Wanneer het onverhoopt niet mogelijk is vervalt de les. Als dat gebeurt wordt dat van tevoren gemeld en houd je de les tegoed.

AANSPRAKELIJKHEID

JAZZEBEL music is niet aansprakelijk voor schade aan of verdwijnen van eigendommen van een ieder. Dit geldt ook voor opgelopen lichamelijk letsel tijdens aanwezigheid in het pand.

VAKANTIES

Bij JAZZEBEL music doen we NIET aan krokus- paas- tulp- mei- herfst- en noem ze maar op vakanties! Je bepaalt dus zelf je eigen vakantieperiode en geeft deze op tijd door zodat we er rekening mee kunnen houden.

Welkom bij JAZZEBEL music ;-)