Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Karina Pieplenbosch

zangeres

Ondernemer sinds 1998, met 3 winkels waar ze haar handen vol aan had.

Maar haar liefde voor muziek begon meer en meer de overhand te nemen en in 2006 besloot ze met nog 1 winkel over om er een muziekstudio bij te gaan bouwen, samen met haar partner Marcel.


Nadat het plan was geboren om kinderfeestjes en lessen te gaan geven die ze vroeger graag zelf gehad zou willen hebben gingen ze van start.

Want wat is er nu leuker om kids en (ja ook) volwassenen te mogen begeleiden en te laten groeien.Samen gaan ze ook als jazz-duo op pad en treden veel op op feestjes, diner-dansant, bedrijfsfeesten en achtergrondmuziek.

genieten dan van hun muzikale reis samen.


Ook maken ze veel ouderenmuziek met hits van 1950 tot nu en zie je ze vaak in verzorgingshuizen bij woongroepen en nog veel meer.

Weer even zelf met je muziek bezig zijn is ook geweldig en zo divers wie had dat ooit gedacht ;-)

Marcel Pieplenbosch

gitarist

Muzikant in hart en nieren.

Groeide op in een muzikaal gezin en leerde drummen, basgitaar en keyboard spelen van broers en vrienden. Marcel specialiseerde zich in het gitaarspelen.

Hij heeft zich verdiept in jazz muziek, maar speelt blues, pop of rock met dezelfde passie.


“Het is belangrijker hoe de tonen of akkoorden klinken, dan hoe ze heten”.


Marcel legt bij lessen, opnames en coaching, de nadruk op de ‘sfeer’ die de klanken met zich mee brengen. “Muziek is een uitlaatklep, muziek is kunst, muziek is een taal....”.


Marcel geeft de gitaarlessen, baslessen en ukelelelessen bij JAZZEBEL.

                      Waarom naar JAZZEBEL?

                                                 vraagt een klant weleens

Het draait om de persoon! zegt Karina dan met glunderende ogen.

b.v.b. bij een kinderfeestje ......In ieder groepje zit wel een kindje dat anders is, ze sneeuwen bij ons nooit onder, we laten ze gezamenlijk groeien en dragen ze zodat ook zij er op hun mooist op staan.


Een groep voor een microfoon zetten en op de opnameknop drukken dat kan iedereen, maar een CD maken en het beste uit de kids halen gaat weer even heel anders.


Vol enthousiasme verteld ze dat er 2x in die 14 jaar iemand niet wilde zingen uit een groep. verder is iedereen die hier binnen kwam solo voor de microfoon gaan staan en gaf alle wat erin zat.


Soms is dat weleens emotioneel ook voor ouders en dan is het een tranendal hier met z'n allen, Dat maakt het zo mooi om dit te kunnen doen. Maar eigenlijk gaat het net zo bij de groten hoor ;-)


Ik werk samen met de liefde van mijn leven en doe wat ik het liefste doe" dat is toch de ultieme combinatie!